The Weddingplanner Sessions

Plan zelf de trouwdag van je dromen,

ondersteund door een ervaren weddingplanner.

Bye-bye stress, hello DREAM WEDDING!

Wat zijn The Weddingplanner Sessions?

Dé trouwdag waarvan je altijd al hebt gedroomd, die ligt nu binnen handbereik. Meer nog: je kan hem volledig zelf plannen en creëren, zonder stress, zonder gedoe, zonder angst om iets te vergeten – dankzij de ondersteuning van een professional. En op jouw trouwdag kan jij 100% genieten omdat je weet dat alles geregeld is zoals je het wou!

Op die manier blijft weddingplanning een fijne en relaxte ervaring, zoals het moet zijn, in plaats van een energievretende stress-rollercoaster. En geloof me, op je eigen trouwfeest even stilstaan en bedenken “waauw, wat een droomdag, dat wij dit helemaal zelf in elkaar hebben gestoken!”, dat geeft een geweldige kick ;-)

Meer info?

Klik op de knop hieronder als je meer wil weten over The Weddingplanner Sessions. Je krijgt dan alle info in je mailbox: een overzicht van de inhoud van de sessies, praktische info, prijzen & data, Q&A,…

Maar wacht vervolgens niet te lang met inschrijven: het aantal plekken is beperkt :-)

The Weddingplanner Sessions: hoe werkt het?

DIY weddingplanning met begeleiding van een professionele weddingplanner, hoe werkt dat?

Wel, dit is wat je krijgt bij The Weddingplanner Sessions:

  • 5 uitgebreide online groepssessies met alle nodige info om van jou in sneltempo de perfecte selfmade-weddingplanner te maken 
  • oefeningen die ervoor zorgen dat jouw droomvisie realiteit wordt; met feedback, aanmoediging en begeleiding van een professionele weddingplanner
  • een hele dosis trouwtips & tricks, geput uit échte andere trouwfeesten
  • een bonus sessie van 2 uur (privé-consult met weddingplanner ter waarde van € 145) waarin we tijd maken voor jullie specifieke extra vragen en advies op maat
  • … en nog veel meer!

Is dit iets voor mij?

The Weddingplanner Sessions zijn ideaal voor JOU als jij je herkent in het volgende:

  • Je droomt van een prachtige, betekenisvolle trouwdag die bij jullie past, zonder dat het je nodeloos veel geld en energie kost.
  • Je vindt het superleuk om zelf aan de slag te gaan en je hebt wel tijd en zin om je trouwdag zelf te plannen, maar tegelijk voel je je soms onzeker of dat wel helemaal gaat lukken. Je wil liefst een duwtje in de rug krijgen.
  • Je wil graag een persoonlijke touch geven aan jullie trouwdag en je wil dat het geheel er mooi uit ziet, alleen weet je niet juist hoe je daaraan moet beginnen. Je voelt je niet echt aangesproken (of zelfs overweldigd) door het grote aanbod aan trouw-info.
  • Je voelt dat de tijd begint te dringen, maar je vindt het moeilijk om knopen door te hakken over datum, locatie, dagindeling,… Je twijfelt over wat je eerst moet doen en of er nog genoeg tijd is om alles gepland te krijgen zonder stress.
  • Je hebt het gevoel dat je eigenlijk te weinig kennis / expertise hebt om je trouwdag volledig van nul in elkaar te steken. Je wil dus wel graag advies van een professional, maar zonder dat je je trouwdag volledig uit handen moet geven.

Heel hard JA geknikt? Goed nieuws: dan zijn The Weddingplanner Sessions echt iets voor jou!

Schrijf je nu in!

Kriebelt het bij jullie om de trouwdag van je dromen te beleven?

Schrijf je dan snel in voor The Weddingplanner Sessions
via de knop hiernaast!

Early Bird korting nog gedurende…

0Days0Hours0Minutes

Dit zeggen deelnemers:

De sessie was een kapstok, een houvast voor ons om aan de slag te gaan. Je krijgt echt een veel duidelijker zicht op hoe je eraan moet beginnen! En het is niet enkel de inhoud zelf, maar ook het feit dat je er op die manier echt tijd voor maakt om samen met de trouw bezig te zijn. De sessies geven een boost en veel energie om vanalles te gaan plannen.

We kregen enorm veel waarde tijdens de sessies, ik kan bijna niet geloven dat je al deze kennis met ons deelt! :) En de vele voorbeelden uit de praktijk maken het echt af. Je ziet ineens veel meer mogelijkheden en hoe het ook op een andere manier kan. Dat geeft zo veel inspiratie.

Doordat je de sessies met meerdere koppels volgt en doordat er zoveel voorbeelden van échte trouwfeesten in de sessies zitten, voel je je ‘gesterkt’. Zo van: ‘ah, andere mensen zitten OOK met die vragen, en zo kan je dat oplossen’. En door het heldere stappenplan wordt het allemaal trouwens heel behapbaar. Had je mij vooraf gezegd dat ik een trouwdraaiboek ging maken, ik zou totaal niet weten hoe eraan te beginnen. Nu denk ik: yes, ik kan dit ;-)

Jouw coach

Hallo! Ik ben Hera, weddingplanner en styliste onder de naam Wedding Dreamworx, sinds 2014.

Ik ben gespecialiseerd in next-level, super-gepersonaliseerde en 100% relaxte trouwfeesten, die ik aanbied via mijn All-In Wedding Planning pakket. Maar de voorbije jaren merkte ik dat er ook zo veel koppels zijn die het liefst zélf alles willen plannen, en die gewoon af en toe een duwtje in de juiste richting nodig hebben van een ervaren professional. In The Weddingplanner Sessions heb ik daarom al mijn kennis en ervaringen gebundeld van mijn voorbije jaren als weddingplanner. En als ik jullie daarmee een TOP droomdag kan bezorgen, is mijn missie geslaagd :)

Alles sessies worden persoonlijk begeleid door mij – ik kijk er al naar uit om jullie daar te zien!

Tot binnenkort! :)