Moody bohemian trouwweekend in NL

Zelden zo hard gelachen bij de voorbereidingen van een trouwdag als met deze twee! Dymph en Steven vormen een match om U tegen te zeggen. Allebei niet op hun mondje gevallen (wat wil je, met een pittige Nederlandse en een copywritende Antwerpenaar), en met een lange lijst vol gedeelde passies. Tattoos, fitness, hikes in de natuur en véél humor: ze delen het graag met elkaar.

Wij waren ontzettend blij dat we op Hera konden rekenen. Zeker toen we van een ‘gewone’ bruiloft in Nederland evolueerden naar een volledig trouwweekend. Ze heeft onze bruiloft met hart en ziel georganiseerd. Van de locatie zoeken, het concept uitdenken en de volledige styling doen tot de opbouw en afbouw regelen, en natuurlijk de dag zelf in perfecte banen leiden.

Dymph + Steven

Voor hun bijzondere trouwplannen wisten Dymph en Steven exact wat ze zochten. (En met exact bedoel ik ook echt… EXACT!) Qua sfeer en stijl hadden ze een intiem, moody, bohemian idee voor ogen, met veel mos, varens en hout. En het moest bourgondisch zijn, met véél lekker eten dat gedeeld werd op lange tafels. De zomerse variant van een gezellig kerstfeestje, zeg maar.

Het eindresultaat: een klepper van een trouwweekend in de Heische Hoeve in Nederland. Intiem, sfeervol, romantisch, superpersoonlijk. Eén van mijn favoriete momenten was de ode die Steven aan Dymph bracht tijdens hun trouwceremonie. Zo’n performance geven op je eigen trouwdag: je moet het maar kunnen! En laten we vooral het knalfeest tot in de late uurtjes niet vergeten… Kortom – een weekend waarover nog lang zal worden nagepraat!


Dream Team

locatie De Heische Hoeve (NL) | fotografie Lieneke Smid | catering The Holy Kauw Company | taart Sugarlips Cakes | styling & decoratie Wedding Dreamworx met rentals van In Style Styling | bruidsboeket Stek| haar & make-up Elisa Utzeri | bruidsjurk Bloomfeld Luxury Bridal


Droom jij ook van zo’n next-level trouwweekend? Klik HIER voor mee info over All-In Wedding Planning!