All-In Wedding Planning

Wat is All-In Wedding Planning?

Dé specialiteit van Wedding Dreamworx is het All-In Wedding Planning pakket.

Met dit pakket krijg je een ervaren weddingplanner en wedding styliste ter beschikking om jullie bruiloft van A tot Z vorm te geven.

Resultaat: jullie beleven een fantastische, onvergetelijke trouwdag – een dag zoals jullie hem nu alleen nog maar kunnen dromen.

Stuur me meer info!
© Andrea Cittadini

Waarom kies je voor All-In Wedding Planning?

Wist je dat mensen gemiddeld 195 uur besteden aan het plannen van hun trouw? Dat is véél tijd waarin je ook andere en vooral leukere dingen zou kunnen doen met je verloofde. Want hoe graag je ook JA wil zeggen om jullie liefde te bezegelen… spoiler alert: dit zijn niet de 195 leukste uren van jullie leven samen :)

Wedding Dreamworx geeft je die tijd graag terug, door van A tot Z jullie trouwdag te coördineren en plannen. We nemen met veel liefde alle “trouw-taken” over waar jullie zelf geen tijd / zin / energie voor hebben. Zo kunnen jullie volop genieten van die bijzondere verlovingstijd. En dit terwijl je ondertussen op beide oren kan slapen en weet dat je binnenkort dé trouwdag van je dromen gaat beleven.

Daarnaast kies je met het All-In pakket ook voor een memorabele en super-persoonlijke trouw. Geen twee trouwfeesten zijn dezelfde en dat menen we bij Wedding Dreamworx echt, want wij doen niks liever dan momenten creëren die 100% bij júllie passen. We beginnen elke keer van een wit blad en gaan speciaal voor jullie op zoek naar de ideale locatie, de leukste leveranciers om mee samen te werken, en de mooiste decoratie. Alles om jullie droom tot leven te brengen. Zodat jullie de liefde kunnen vieren op een manier die zegt: dit is helemaal “ons”!

Wat zij zeggen:

“Voor jullie jezelf in bochten wringen sta even stil en bedenk… “Wat willen we die dag?”

Als jullie net zoals wij heerlijk willen kunnen genieten van jullie dag, het uitkijken naar, het dagdromen over,… Kies dan voor een weddingplanner zoals Hera!

Zij heeft met haar ontwapende en enthousiaste karakter ons doorheen dit verhaal geloodst. Van het begin tot die allerlaatste pagina was Hera aanwezig. Zij heeft zich echt 100% gesmeten in ons verhaal. Ze beet haar tanden stuk op onze, soms wat moeilijkere dromen, maar ze wist het toch maar netjes in orde te brengen!

Ze heeft altijd alles gezien en gehoord. Ze zal altijd tot het uiterste gaan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!”


Niels & Wouter

Misschien is het volgende herkenbaar voor jou:

Je was vol enthousiasme aan de trouwplannen begonnen maar… nu zie je door het bos de bomen niet meer. Op Pinterest heb je wel 1001 ideeën gevonden, maar je weet totaal niet hoe je die ideeën moet omzetten in realiteit en vooral: wat je nu écht wil voor je trouwdag.
Of: je weet net exact wat je wil, maar…  je hebt geen idee waar je het kan vinden en hoeveel het gaat kosten. Je hebt schrik dat jouw wensenlijstje budgettair of praktisch gezien niet haalbaar is.
Je weet totaal niet waar te starten. De trouwplanning staat al een tijd lang op jouw to-do-lijstje, maar het lijkt zo’n grote onoverkomelijke berg dat je het maar blijft uitstellen.
Je hebt een goedgevuld en druk leven.
Al zou je willen, je hebt gewoon geen tijd of energie meer over om met die trouw bezig te zijn.
Je ziet op tegen al het gedoe dat er bij zo’n trouw komt kijken: stijve etiquette-regeltjes, gestresste familieleden en een hele dag in het middelpunt van de belangstelling staan. Je wil wel trouwen met je lief, maar van deze poespas krijg je spontane uitslag.
Je hebt schrik dat je iets essentieels gaat vergeten tijdens de voorbereidingen of dat je deadlines gaat missen, waardoor je jouw droomdag totaal in het water ziet vallen. Dit bezorgt je slapeloze nachten waarin je constant alle mogelijke rampscenario’s voor jezelf afspeelt.
Je vreest dat je op je trouwdag als een gespannen wrak gaat rondlopen zonder ervan te genieten. Je denkt voortdurend aan alles wat nog moet gebeuren en wat zou kunnen misgaan.Herkenbaar? Dan wil je ongetwijfeld veel liever…

ontspannen en zelfverzekerd naar je trouwdag toeleven in de wetenschap dat alles geregeld wordt wat geregeld moet worden. En dit allemaal volgens jouw kwaliteitseisen.
je eigen originele ideeën voor je trouwdag realiseren, een dag die anders dan anders is en die 100% bij jullie past.
genieten van de leuke dingen van de trouwvoorbereidingen (hallo cake tasting), en al de rest gewoon uitbesteden aan een professional.
meer tijd overhouden voor je gezin, carrière, passies of andere prioriteiten, in plaats van alles naar de achtergrond te schuiven om je trouw te plannen.
een vertrouwenspersoon naast je hebben die door en door snapt wat jullie wel en niet willen, en bij wie je altijd terecht kan met vragen of voor advies. Iemand die in jullie plaats lastige onderhandelingen met leveranciers op zich neemt, en die problemen oplost nog voordat jullie wisten dat ze er waren.
op je trouwdag zelf volledig kunnen ontspannen en genieten, omdat je weet dat iemand achter de schermen alles tot in de puntjes runt.
terugkijken op je trouwdag met een geweldig gevoel: “Dit was The Best Day Ever en ik zou het zó terug opnieuw doen”!

All-In Wedding Planning voor jouw trouwfeest

Met het All-in Wedding Planning Pakket geef je jezelf het mooiste trouwcadeau: een ongelofelijke trouwdag, waar jullie zelf ten volle van kunnen genieten.

Wedding Dreamworx coördineert het geheel, vangt losse eindjes en administratie op, dient als jouw extra geheugen,…

Hierdoor kunnen jullie zonder zorgen en 100% ontspannen naar je trouwdag toeleven. Jullie prioriteiten komen bij mij op de eerste plaats.

Meer weten over deze service? Download dan hieronder de uitgebreide brochure.

Wat is allemaal inbegrepen?

PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE BEGELEIDING 
door een ervaren weddingplanner, die jou met veel plezier doorheen alle ins & outs van weddingplanning loodst.
VOLLEDIGE COÖRDINATIE VAN ALLE TROUWVOORBEREIDINGEN
zodat je droomdag tot leven komt: van de research naar de juiste leveranciers tot het opstellen van het draaiboek en het bijhouden van het trouwbudget.
CREATIEVE TIPS EN OPLOSSINGEN OP MAAT
om van je trouwdag echt 100% júllie dag te maken, een dag die helemaal toont wie jullie zijn en waarom jullie voor elkaar kiezen.
AANWEZIGHEID EN COÖRDINATIE OP JOUW BIG DAY
zodat geen enkel detail onopgemerkt voorbij gaat en alles op rolletjes verloopt.
UITGEBREID CONTACT
vanaf dag 1 tot aan je trouwdag (via afspraken, telefoon, mail,…): je kiest volledig zelf hoeveel je uit handen geeft en wat je zelf nog opvolgt.
Download de uitgebreide brochure

Wat zij zeggen:

“Hera is heel creatief, denkt actief mee en is een organisatorische kei !Zij fungeert moeiteloos als een klankbord, steun en toeverlaat, heeft een geweldig oog voor styling, is een schat van een mens én durft bijsturen waar nodig.

Wij waren ontzettend blij dat we op haar konden rekenen. Ze heeft onze bruiloft met hart en ziel georganiseerd.  Verschillende mensen zijn ons expliciet komen zeggen dat dit de beste bruiloft was die ze al hadden bijgewoond. Een compliment waarvoor Hera grotendeels verantwoordelijk is. Alleen hadden we het niet getrokken.

Zonder overdrijven, Hera engageren was de beste investering (oké, naast de trouwringen dan :)) die we voor onze bruiloft hebben gedaan.”


Dymph & Steven

Bekijk hier de bruiloft van Dymph & Steven

Ben jij klaar voor de trouwdag van je dromen?

Ben je helemaal enthousiast na het lezen van deze info?
Droom je al weg van jullie onvergetelijke once-in-a-lifetime trouwdag?
En ben je benieuwd hoe Wedding Dreamworx jullie zotste trouwdromen werkelijkheid kan laten worden?

Download dan hieronder de infobrochure voor meer details over het All-In Wedding Planning pakket.
Of nog beter: boek meteen een vrijblijvend (digitaal) kennismakingsgesprek!

Ik wil kennismaken!

Wil je graag op een andere manier samenwerken met Wedding Dreamworx of heb je een specifieke vraag?
Service op maat is altijd mogelijk. Mail hiervoor naar info@weddingdreamworx.be.

Een aantal vaak gestelde vragen + antwoorden over onze werkwijze bundelden we alvast op deze pagina.

Wat zij zeggen:

Dankzij Hera hebben we onze dag 100% kunnen beleven. Dat wij genoten was voor haar het belangrijkste, zij nam heel de praktische kant op zich en leidde alles in goede banen.

In de voorbereidingen heeft ze ons erg nuttige tips gegeven zodat onze dag helemaal gelopen is zoals we het voor ogen hadden. Het is enorm aangenaam om op de ervaring van Hera te kunnen vertrouwen.

Hera is down to earth, luistert naar je wensen en zoekt naar de beste oplossing. Ze is onzichtbaar aanwezig op je dag. Alles loopt zoals je had gehoopt zonder dat je merkt dat ze er is.”


Evi & Mathias