Over Hera

Hera is gepassioneerd weddingplanner en wedding styliste sinds 2014. Haar specialiteit: de creatie van next-level, super-gepersonaliseerde en 100% relaxte trouwfeesten. Voor wie: koppels die hun droomdag het liefst wat anders-dan-anders zien.

Hera leerde het vak in Zuid-Afrika (jeps, dat lees je goed ;-)) aan de School of Weddings en deed er ervaring op als wedding coordinator voor de feestzalen van het Villa Africa Boutique Hotel. Terug in België richtte ze Wedding Dreamworx op.

Als weddingplanner inspireert en helpt ze verloofde koppels om dé trouwdag van hun dromen te bereiken. Dit doet ze door alles uit handen te nemen waar jullie zelf geen tijd, energie of zin voor hebben.

En die trouwdag, daar mag gerust een hoekje af zijn. Door de jaren heen hebben koppels met de meest uiteenlopende verhalen en achtergronden al samengewerkt met Hera, waardoor geen (trouw)vraag haar te gek is! You name it, she handles it ;-)

Met Hera’s uitgebreide ervaring en professioneel netwerk is je droom-trouwdag ook voor jou bereikbaar. Jouw prioriteiten komen bij Wedding Dreamworx op de eerste plaats en worden met veel liefde, humor en creativiteit omgetoverd tot een trouwdag om nooit meer te vergeten.

“Het is cliché maar oh zo waar: ik word gelukkig van mijn klanten die gelukkig zijn :) Dat ik jullie mag begeleiden op één van de meest bijzondere momenten in jullie leven, vind ik nog elke keer een voorrecht!”

Hera

Op instagram en facebook deelt Hera regelmatig haar weddingplanning tips & tricks. Volg gerust mee!

En ook hier op onze blog kan je terecht voor inspiratie. Je vindt er trouwtips en verhalen van echte koppels.

Ben jij nog op zoek naar een weddingplanner voor jouw trouwdag?