Over Hera

Hera is gepassioneerd weddingplanner en wedding styliste sinds 2015. Haar specialiteit: de creatie van next-level, supergepersonaliseerde en 100% relaxte trouwfeesten.

Als weddingplanner inspireert en helpt ze verloofde koppels om dé trouwdag van hun dromen te bereiken. Dit doet ze door alles uit handen te nemen waar jullie zelf geen tijd, energie of zin voor hebben. Voor wie: koppels die hun trouwdag graag tot in de puntjes georganiseerd zien.

Hera leerde het vak in Zuid-Afrika aan de SA School of Weddings en deed er onvergetelijke ervaring op als wedding coordinator voor de feestzalen van het Villa Africa Boutique Hotel. Terug in België richtte ze Wedding Dreamworx op.

De voorbije jaren is de wedding business enorm gegroeid. Bij de start van Wedding Dreamworx waren weddingplanners nog exotische uitzonderingen in België, tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken. Maar ook de trouwfeesten zelf zijn aan het evolueren, zeker na de coronacrisis. Geen dertien-in-een-dozijn standaardbruiloften meer, maar superpersoonlijke momenten vol betekenis.

Dankzij die jarenlange ervaring heeft Hera zich steeds verder kunnen ontwikkelen tot een echte “vakvrouw” voor wie kwaliteit primeert. Want of jullie nu een uitbundige trouwparty met 250 gasten vieren, of een intiem samenzijn met 30 dierbaren: bij Wedding Dreamworx willen we dat jullie dag tot in de puntjes klopt. Dat het àf is.

En die trouwdag, daar mag gerust een hoekje af zijn. Door de jaren heen hebben koppels met de meest uiteenlopende verhalen en achtergronden al samengewerkt met Hera, waardoor geen (trouw)vraag haar te gek is!

Kortom: met Hera’s uitgebreide ervaring en professioneel netwerk is je droomtrouwdag ook voor jou bereikbaar. Jouw prioriteiten komen bij Wedding Dreamworx op de eerste plaats en worden met veel liefde, humor en creativiteit omgetoverd tot een trouwdag om nooit meer te vergeten.

Jullie droom, mijn passie

Het is cliché maar oh zo waar: ik word gelukkig van “mijn” koppels die gelukkig zijn!

Dat ik mensen mag begeleiden op één van de meest bijzondere momenten in hun leven, vind ik nog elke keer een voorrecht
. Zo schoon om elke keer die verhalen te horen, om samen toe te leven naar die superspeciale gebeurtenis, en om dan op de trouwdag te voelen hoe alles op zijn plek valt. Toegegeven, het is soms hard werken ;-) maar absoluut de moeite waard.

Hopelijk mag ik binnenkort ook jullie droom mee helpen waarmaken!”


Hera

Meer lezen?

Op instagram en facebook deelt Hera regelmatig haar weddingplanning tips & tricks. Volg gerust mee!

Ook hier op onze blog kan je terecht voor inspiratie en trouwtips.
En inspirerende verhalen van andere koppels vind je bij ons portfolio van real weddings.