Charlotte & Arne

Gezellige zomertrouw in eigen achtertuin

Gezellige zomertrouw in eigen achtertuin

Wij wisten zelf niet goed wat voor een feest we wouden, maar dankzij de mensenkennis van Hera kregen we een droom trouwfeest dat helemaal bij ons paste!

Dankzij het vertrouwen dat Hera ons bezorgde, was er zelfs tijdens Covid een zorgeloze aanloop naar het feest. Onze trouw zelf verliep vlekkeloos.

Bedankt Hera om onze tuin tot een paradijs om te toveren. Wij denken met veel warmte terug aan onze speciale dag, die jij waar maakte!


Charlotte & Arne

Charlotte en Arne droomden van een gezellig, relaxed feest waarbij ze een hele dag konden doorbrengen met hun hechte bende familie en vrienden. Tijdens ons eerste gesprek vroegen ze of het mogelijk was om in hun eigen tuin te trouwen, en daarbij hun huis binnen te “sparen”. Een begrijpelijke vraag! En dus bedachten we een plan om alles buiten te doen, van tent en toilet tot catering.

Tuin wordt trouw-paradijs

Even puzzelen, maar dankzij de ervaren ploeg van Tienda Events werd het achterste gedeelte van de tuin maximaal benut met een mooie stretchtent en vloer. In de voortuin werd een toiletwagen geplaatst en met behulp van een extra generator kon ook het catering team van Rook en Vee volledig buiten werken. Zelfs hun Oklahoma smoker vond een plekje!

Kortom, zowel bij zon als bij regen zaten we heel comfortabel in de tuin en niemand moest binnen in het huis zijn. Waardoor Charlotte en Arne na hun feest relaxed in hun bed konden kruipen en de volgende dag niet wakker werden in een onherkenbare puinhoop ;-)

Na de first look en het gemeentehuis werd de suite thuis verwelkomd met een heerlijke high tea lunch van Patisserie Charlotte. En daarna vertrokken Charlotte en Arne met fotograaf Dieter van Speaking Through Silence op fotoshoot naar de Kalmthoutse Heide. Tja, als je zo’n locatie zo dichtbij de deur hebt, moet je het niet verder gaan zoeken he :-)

Voor de styling en aankleding van hun trouwdag vertrouwden Charlotte en Arne volledig op Wedding Dreamworx – yes! :) Het kleurenpalet van tinten roze, oranje en terracotta weerspiegelde de warme nazomersfeer. Fijne decoratie-details waren onder andere de vrolijke lampionnen bovenin de tent, de houten draaiplanken op elke tafel voor het sharing dinner, de naamkaartjes van gedroogde appelsienschijfjes en uiteraard de prachtige bloemcreaties van Degroote Bloemen. Bij Sfeerlab en bij Levi vonden we de perfecte items om het thema verder uit te werken en ook lag er voor elke gast een heerlijk koekje van Goegebakken klaar.

Het diner van Rook en Vee was ronduit heerlijk, en als dessert kozen Charlotte en Arne voor een dame blanche van Ice Ice Baby, rechtstreeks geserveerd uit een leuke retro Renault foodtruck.

En meteen na de openingsdans werd duidelijk: vanavond is het FEEST! Dit was één van die momenten in september 2021 waarop we eventjes van alle coronamaatregelen verlost waren: er mocht terug gedanst worden. Alweer een fijne samenwerking met de DJ’s van Karamba, want het tot dan toe idyllische tuinfeest veranderde op slag in een wild feestende bende. De houten vloer van de tent veerde zelfs zó hard op en neer onder alle dansende voeten, dat er enkele glazen vanop een tafel gesneuveld zijn. Over knaldrang gesproken ;-)

Dream Team

locatie privé-locatie + Tienda Events | fotografie Speaking Through Silence Photography | videografie Bocaro | catering Patisserie Charlotte + Rook en Vee + Ice Ice Baby | styling & decoratie Wedding Dreamworx met rentals van Levi Party Rental en Sfeerlab | bloemen Degroote Bloemen | grafisch ontwerp Studio Plastron | DJ Karamba | haar & make-up Elisa Utzeri | koekjes Goegebakken

Vorig verhaal

Dymph & Steven

Volgend verhaal

Nina & Johan

Meer tips en inspiratie ?

Laura & Ran

Klassieke en romantische zomertrouw in De Steenovens

Lees meer

Kim & Arne

Romantische en sprookjesachtige kasteeltrouw in Château de Mirwart

Lees meer

Evelien & Jan

Industrial wedding in verlaten magazijn Merksem

Lees meer