Nina & Johan

Intiem midzomer-geïnspireerd trouwfeest in Tombeek Plage

Wat zij zeggen <3

“Wij zijn onze planning gestart met: ‘We willen onze gasten in de watten leggen en ook een stukje van onszelf tonen. We willen het ongedwongen maar het moet ook áf zijn.’

Hera wist dat gevoel en die droom om te zetten naar realiteit. En dat is ook exact wat onze gasten weken nadien als feedback gaven.


Ook zonder Hera hadden wij deze belangrijke stap in ons leven gezet maar het had bijlange niet zo mooi geweest.”


Nina & Johan

De klik met Nina en Johan, die was er meteen. Al tijdens ons eerste gesprek stond ik te popelen om met hen samen te werken. Want ik voelde meteen hun bereidheid om 1) volledig hun eigen zin te doen, ook als die soms wat afwijkt van de “trouw-normen” en 2) volledig te vertrouwen op mij als weddingplanner. Een gouden combinatie!

Daarnaast zijn deze lovebirds aanstekelijk verliefd en hebben we heel wat afgelachen tijdens onze ontmoetingen. Fotografe Niccola van Always in Bloom heeft hun warme vibe en stralende gezichten perfect vastgelegd!

Een midzomerdroom

Nina en Johan droomden van een echt midzomerfeest of Midsommar. Denk aan een gezellig tuinfeest met kampvuur, wilde bloemen en eindeloos lang tafelen in de zachte schemering. Hun trouwlocatie, Tombeek Plage & Ateliers, leent zich hier perfect voor: een grote tuin vol hoekjes en kantjes waar je heerlijk kan wandelen, met knoestige appelbomen en een echte vuurplaats. Helaas werkte het Belgische weer niet mee op de dag zelf. Hierdoor moesten we de geplande buitenceremonie last minute verplaatsen naar het industriële atelier binnen. Gelukkig is het daar minstens even sfeervol!

Dankzij een gezellig aangeklede tent en veel dekentjes konden de trouwgasten alsnog buiten genieten van een overheerlijk Libanees-Midden-Oosters diner. Want wow, wat een prachtig buffet hadden de dames van Yalla Yalla gecreëerd! Een feestje voor alle zintuigen :) Nadien werd iedereen nog getrakteerd op lekkere ijsjes van Ice Ice Baby.

De vele persoonlijke toetsen die Nina en Johan in hun dag staken, maakten het geheel echt àf. Zo konden hun gasten tijdens het aperitief genieten van brood met olijfolie en zout dat ze meebrachten van hun reizen. Er was een wandeling met gepersonaliseerde stop-plaatsen om het liefdesverhaal van Nina en Johan te vertellen. En er waren margarita cocktails als midnight snack, geshaket door de bruidegom.

Charlotte van Flower Fest was ook volledig mee met onze visie. Zij zorgde voor de rozemarijntakjes als rode (groene) draad doorheen de dag, van het haarstukje van Nina tot op servetten. En verder moesten we niet al te zot doen qua decoratie. Less is more voor Nina en Johan en dat kwam op hun trouwdag mooi tot uiting.

Kortom: Nina en Johan zijn erin geslaagd om een dromerige trouwdag te creëren en te beleven. Een dag die volledig bij hen paste. Niet te druk, niet te veel gedoe, gezellig samen zijn. En afsluiten met een geweldig feestje natuurlijk (waarvoor dank, Laston & Geo!). 

Lieve Nina en Johan, het was fantastisch om deel te mogen zijn van jullie midzomerdroom. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Dream Team

locatie Tombeek Plage & Ateliers | fotografie Always in bloom | catering Yalla Yalla Foodbar + Ice Ice Baby | styling & decoratie Wedding Dreamworx met rentals van Options.be en Weddingwall | bloemen Flower Fest | DJ Laston & Geo | haar & make-up Ielke Van Goethem | outfit bruid Sikkema | outfit bruidegom Tod-B

Vorig verhaal

Charlotte & Arne

Volgend verhaal

Kim & Arne

Meer tips en inspiratie ?

Annette & Alain

Zomers wedding weekend mét vakantiegevoel in de Heerlijckyt van Elsmeren

Lees meer

Evelien & Jan

Industrial wedding in verlaten magazijn Merksem

Lees meer

Dymph & Steven

Moody bohemian trouwweekend in Nederland

Lees meer