Laura & Ran

Klassieke en romantische zomertrouw in De Steenovens

Wat zij zeggen <3

“Zeer tevreden!

Super mooi en rustig trouwfeest gehad. Hera heeft voor alles tot in detail gezorgd. Bij haar weet je dat je trouwfeest zeker in orde gaat zijn.”

Laura & Ran

Van bij de eerste ontmoeting met Laura en Ran was het duidelijk: hun trouwdag moest een superromantisch feest worden. “Recht uit een Amerikaanse film”, vroeg Laura :) Wel, dat doen we met veel plezier!

Als feestlocatie kozen we voor De Steenovens in het groene Puurs-Sint-Amands. Voor mij een onbekendere regio, maar jongens toch hoe schoon daar! Zodra je van de grote weg afdraait richting De Steenovens, zie je niks anders dan groene velden en de dijk met fietsers. Ook een plek met een bijzondere geschiedenis trouwens. De moeite om eens te bezoeken!

‘s Ochtends begon de trouwdag rustig thuis met het klaarmaken van Laura en haar “meisjes”. Er mochten voor Laura en Ran wel wat traditionele elementen in de dag zitten, en dus kwam Ran zijn bruid netjes ophalen aan de voordeur. Hij had dan ook nog eens een luxe trouwauto geregeld, en voor Laura had hij een superromantisch bruidsboeket bij. Punten gescoord, Ran! :-) Vervolgens trok het hele gezelschap naar het gemeentehuis voor het burgerlijk huwelijk.

Na de middag was het tijd voor een fotoshoot met Laura en Ran. We bleven hiervoor gewoon in de buurt van De Steenovens. Want zeg nu zelf: een locatie waar je zoveel groene en mooie plekjes hebt, dan moet je het niet verder zoeken! Valt het trouwens op dat dit een extreem zonnige en vooral warme zomerdag was? Laura en Ran schenen gelukkig niet veel last te hebben van de warmte, en blijven stralen op elke foto.

De ceremonie – begeleid door Fairytale Moments – vond plaats in de sfeervolle ommuurde tuin naast de feestzaal. Een nogal zonnige tuin, dat ook ;-) Voor de gasten hadden we een assortiment aan waaiers, zonnehoeden en zonnecrème voorzien. Zo kon iedereen op een comfortabele manier mee vieren met deze romantische huwelijksinzegening.

Ook voor de aankleding werd de romantische en klassieke lijn verder gezet. We kozen voor een zacht zomers kleurenpalet met lichte tinten wit, peach en roze. Bloemiste Lise van Sunkissed Flowers is zelf een heerlijk romantische ziel en kon zich volledig uitleven met dit huwelijk, en dat zie je eraan! Qua tafeldecoratie vulden we de bloemstukken aan met gouden accenten in het bestek, de kandelaars en het drukwerk.

En uiteraard mocht op zo’n mooie feestdag ook de huwelijkstaart niet ontbreken! Hier hebben Laura en Ran lichtjes afgeweken van hun klassieke Amerikaanse bruiloft want ze kozen voor een ijstaart in plaats van de traditionele gestapelde biscuit. Uitstekende keuze als je zelf geen liefhebber bent van de klassieke bruidstaart! (Dit is trouwens iets wat ik van veel koppels te horen krijg, en het zou toch zonde zijn als je op je eigen trouwdag niet kan genieten van je eigen dessert? Ga dus echt wel voor wat jullie zelf lekker vinden, please!)

Na het dessert volgde nog een prachtige gechoreografeerde openingsdans op ‘Fields of Gold’ van Sting, en kon het dansfeest beginnen.

Veel geluk samen, lieve Laura en Ran! Blijf stralen zoals jullie dat volop deden op jullie trouwdag. Het was een eer om erbij te mogen zijn!

Dream Team

locatie De Steenovens | fotografie Lux Visual Storytellers | catering Eetclusief | ceremonie Fairytale Moments met live muziek van Monjazz | styling & decoratie Wedding Dreamworx met rentals van Double MP en Wonderrentals | bloemen Sunkissed Flowers | haar & make-up Elisa Utzeri | outfit bruid JPC Collection | outfit bruidegom Café Costume | ringen Van der Veken

Vorig verhaal

Karolien & Wannes

Volgend verhaal

Julie & Tom

Meer tips en inspiratie ?

Charlotte & Arne

Gezellige zomertrouw in eigen achtertuin

Lees meer

Karolien & Wannes

La dolce vita: Italiaanse wedding vibes in de Flinckheuvel

Lees meer

Julie & Tom

Magische wintertrouw met Harry Potter touch

Lees meer